kom i gang!

Hvordan komme i gang med trial:

Prøve: Du kan prøve trial 1 gang før du velger om du ønsker å melde deg inn i klubb og fortsette. Dette er et tilbud som koster 50kr for leie av sykkel og 50kr i engangs lisens (for de under 16) 100kr for de over 16. Vi har desverre kun leie sykkler til personer opp til 16 år. (80ccm) 

Krav: For å kunne fortsette med trial etter dette er kravene at du må melde deg inn i NMF godkjennt klubb og utløse lisens via NMF. For utøvere under 16år må også en ledsager over 18år melde seg inn i klubb og være med på hver trening.

Klubb medlemkap: må søkes via www.minidrett.no hvis dere ikke har registrert dere her fra før må dere opprette bruker på alle som skal kjøpe medlemskap. Hvis du har min idrett fra andre idrettsklubber, kan dere søke opp gjerstad trialklubb fra denne.

Lisenser: Når medlemskap i klubb er godkjennt og betalt kan det søkes om lisens via NMF, dette gjøres på www.nmfsport.no (med samme innloggning som min idrett)

lisens typer: 
  • Engangslisens: (50/100kr) kan løses fra tlf så mange ganger som er ønsket, men varer kun en trening.

  • Opplærings lisens: kan søkes på NMFsport omgående når klubbmedlemskap er registrert. Varer ut sessong 1.

  • Nasjonal lisens (barn): kjøpes på NMFsport og krever Lisenskurs som tas på kurs i idrett(lisens kurs trial) det må også leveres egen attest sammen med lisens søknad, disse tre sendes til NMFsport.no

  • Nasjonal lisens (ungdom): Kjøpes på NMFsport og krever lisenskurs som tas på kurs i idrett (lisens kurs trial) det må også leveres en lege attest og egen attest sammen med lisens søknad, disse sendes til NMFsport.no

  • Nasjonal lisens (voksen): Samme som ungdom, med mindre du har hatt ungdomms lisens tideligere de siste årene.